Camping en Dordogne

Natuurlijke en culturele rijkdommen van de Dordogne

Ontdek de Dordogne als nooit tevoren tijdens uw campingvakantie. Voor uw vakantie, de natuurlijke en culturele erfgoed van het departement te combineren om u te bieden gedenkwaardige ontdekkingen en bezoeken. Rondom de camping strekt de Dordogne zich voor u uit en nodigt uit tot avontuur. Vanaf Saint Amand de Coly kunt u te voet, met de fiets of te paard de omgeving verkennen en genieten van elk moment van ontdekking en verandering van omgeving. De kleine stadjes van de Dordogne bieden u hun rustige sfeer en hun traditioneel bloemrijke steegjes.

Wandelingen in het hart van de Dordogne

De grote landschappen zijn ook een van de specialiteiten van het departement, dus door het volgen van de wandelpaden en fietspaden rond de camping krijgt u de mogelijkheid om opvallende panorama's te bereiken. Schitterende steden zijn niet te missen tijdens uw vakantie in de Dordogne, Sarlat la Canéda, Périgueux, Ribérac of Bergerac ! Voor de wijnliefhebber is er een hele oenologische route binnen handbereik met bijvoorbeeld een tussenstop in de erkende gemeente Monbazillac.

Uw vakantie in de Dordogne is een uitstekende gelegenheid om te ontdekken en te ontspannen. Profiteer er optimaal van op de camping in de Périgord.

Bezoek de vallei van de Dordogne en de omgeving van Lascaux
Beschikbaarheid :
Online betaling Beschikbaarheid en Reservering
Camping de Dordogne 4 étoiles Lascaux Vacances

24290 Saint Amand de Coly
Dordogne / Périgord Noir / Nouvelle Aquitaine
Frankrijk
Tél : 05 53 50 81 57 - E-mail : mail@campinglascauxvacances.com

Carte de situation de notre Camping de Dordogne à Lascaux
Ontdek het erfgoed van de Perigord

Beleef een onvergetelijke vakantie en geniet van het rijke culturele erfgoed van de Dordogne en de Périgord.

Lees meer
Patrimoine préhistorique de Dordogne, les grottes de Lascaux